De Wit Hekwerk. Een hek, wat kost dat?

Hekwerken komen tegenwoordig in veel soorten en maten. De verschillende typen hekwerken hebben ook allemaal hun eigen prijskaartje. In dit artikel vindt u meer over de prijzen van hekwerken. Wilt u gegarandeerd weinig betalen voor uw hekwerk? Kies dan voor De Wit Hekwerk. De wit hekwerk heeft 30 jaar ervaring in het monteren en produceren van hekwerken. Een samenwerking met De Wit hekwerken zal ervoor zorgen dat u een echte sfeertuin zal creëren.

Staafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit een combinatie van gaaswerk en spillenwerk. Daardoor is het stevig maar behoudt het wel de bescheiden uitstraling. De prijs van dit type hekwerk is sterk afhankelijk van het type. Een enkele staafmat hekwerk kost meest 25% minder als dubbelstaafmat hekwerk. Voor dubbelstaafmat hekwerken betaald u tussen de 10 en 50 euro per meter. De wit hekwerken zal altijd aan de lage kant van deze prijzen zitten. De wit hekwerken fabriceert en monteert de hekwerken namelijk zodat zij kunnen genieten van interessante schaalvoordelen.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk wordt opgebouwd uit metalen spijlen en is daarom ook zeer stevig. Voor een hekwerk van 100cm bij 100cm betaalt u ongeveer 34 euro. Deze uitvoering van hekwerk is verzinkt maar ook gecoat beschikbaar. Voor de gecoate versie van het spijlenhekwerk bent u meestal 10% meer kwijt als voor de niet gecoate versie. Door het coaten van het hekwerk is uw hekwerk onderhoudsvrij.

De balustrade

Een balustrade is zeer prijzig omdat deze vaak op maat gemaakt moet worden. Tevens moet er worden voldaan aan diverse veiligheidseisen. De prijzen van een balustrade met de afmeting 100 x 100cm ligt rond de 62 euro. U kunt ook kiezen voor de roestvrijstalen versie, dan betaald u vaak meer als 100 euro

Uitbesteden?

Met de keuze voor een hekwerk van De Wit kiest u altijd voor de laagste prijs. De Wit hekwerken is al meer als 30 jaar bezig met het fabriceren en monteren van hekwerken. De wit hekwerken creëert voor u een sfeertuin die compleet is ingericht naar uw wensen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe vind je Aqua Vivenda zwembaden specialist?

Basisregels voor schoonhouden Aqua Vivenda zwembad