COF Europe als oplossing voor afval in pretparken

Pretparken hebben altijd meer dan genoeg voorzieningen om een snelle hap te scoren. Natuurlijk moet het park wel schoon blijven! Daarvoor moeten genoeg voorzieningen zijn om het afval weg te gooien. Deze voorzieningen kunt u kopen op COF Europe. De prullenbakken van https://cofeurope.com/ zijn aanpasbaar op de omgeving waar hij in komt te staan. Op deze manier heeft u een schoon park zonder de uitstraling te veel aan te tasten. In dit artikel bespreken we wat de Efteling doet om het park zo schoon mogelijk te houden.

Scheiding van afval

De Efteling is recentelijk gestart met het scheiden van afval. Het attractiepark biedt de bezoekers nu de mogelijkheid om petflessen apart in te zamelen. Deze flessen worden verzameld in de daarvoor bestemde afvalvoorzieningen. Het scheiden van afval heeft een positieve bijdrage aan het milieu. Doordat het afval gescheiden wordt aangeleverd is het namelijk een stuk makkelijker om hier nieuwe verpakkingen van te maken. Door dit recyclen hoeven er geen nieuwe flessen te worden geproduceerd. Het verbruik van fossiele brandstoffen wordt daardoor stevig teruggebracht.

Afvalscheiding in pretparken

De afvalbakken zijn in De Efteling te vinden op populaire plekken in het park. Zo wordt er naast de Python bijvoorbeeld een extra prullenbak geplaatst voor petflessen. De bakken zijn tevens voorzien van een label en een uitleg in het Engels, Frans, Nederlands en Duits. De Efteling laat in tegenstelling tot Walibi nog wel plastic rietjes toe in het park. Walibi Holland is hier een aantal jaren geleden mee gestart met als doel het wegwerkplastic sterk te verminderen.

Ook prullenbakken nodig?

Heeft u voor uw privéterrein, bedrijfsterrein of ander gebied nog voorzieningen nodig voor afvalverwerking? Daarvoor kunt u terecht op COF Europe. De prullenbakken zullen geheid binnen het straatbeeld passen door de talloze manieren om de prullenbak aan te passen! Gegarandeerd een schoon, mooie en hygiënisch uiterlijk dus!

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Wit Hekwerk. Een hek, wat kost dat?

Hoe vind je Aqua Vivenda zwembaden specialist?

Basisregels voor schoonhouden Aqua Vivenda zwembad